SK-Transport
SK-Transport
Jonas Kawasch

SK-Transport

Sk-Transport har 12 års erfaring indenfor flyttebranchen
SK-Transport

Jonas Kawasch

Holme Byvej 45
8270 Højbjerg
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 29667888. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk
8.2 (21 bedømmelser)
Holme Byvej 45
8270 Højbjerg
* 24/7 Service
* Fleksibel
* Fair priser
* Ingen skjulte omkostninger

Hos Sk-Transport går vi hele vejen for Deres skyld. Det betyder at vi klarer opgaven til dørs! Alt hvad der skal transporteres fra A til B, klarer vi nemt og sikkert.
Vi er et hold af serviceminded, smilene og stærke mænd, der alle besidder flere års erfaring indenfor flyttebranchen. Vi ligger høj vægt på kvalitet, punktlighed, tryghed og service. Derfor mener vi, at god kommunikation og afklaring er vigtigt både før, under og efter flytningen.
På den måde, vil det være lettere og mere overskueligt for Dem at flytte.
Vores hovedkontor ligger i Aarhus, men der flyttes landet over, samt internationalt.

Vi tilbyder en bred vifte af services, blandt andet:
• Klaver- & pianetteflytning
• Privatflytning (hele Danmark)
• Flytning for firmaer og institutioner (Hele Danmark)
• Ned- og udpakning af flyttekasser
• Opmagasinering
• Bortskaffelse af affald
• Dødsbo ryddes
• Mandskabsudlejning – erfarne fragtmænd eller arbejdsmænd til servicearbejde

I vores priser, er nedenstående ydelser inkluderet:
- Forsikring, emballage, x antal flyttemænd, transportudgifter og håndtering efter kundens behov.

Flyttekasser udlejes fra 499,- med ( Levering, leje og afhentning inkluderet )

Vores almene kundevilkår:
- Større møblement der kan skilles ad, skal være adskilte.
- Alt hvad der kan pakkes i kasser eller poser, skal være nedpakket.

Vi har flere forskellige hjælpemidler, til at flytte, pakke og sikre, at kundens ejendele bliver forsvarligt indpakket. Vi medbringer altid rigeligt med flyttetæpper, bobleplast og andre hjælpemidler, for at sikre jeres inventar bedst muligt. Se mindre

Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
4
Dorte Krogh
23-02-2022
Flytningen af en lænestol gik, som det skulle, og til en fin pris. Der var ikke så meget kommunikation, som jeg kunne have ønsket, og jeg frygtede det værste, men SK Transport leverede helt bogstaveligt varen. Havde der været mere kommunikation, ville de få fem stjerner.
Dorte Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
5
Julie-Andrea
27-07-2020
Rigtig god service! Hurtige til at svare på beskeder og de passer godt på ens møbler. Vil gerne hyre dem igen
Julie-Andrea Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
Britt
14-02-2019
Alt gik som forventet
Britt Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
Mona Salehi
17-11-2018
Super hurtig flytning. Tak for det! Alt var som det skulle være 👍🏻
Mona Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
1
Tina Espander
11-11-2018
Nej, nej, og nej :-(
Hej
Jeg vil lige oplyse jer om, at denne flytning desværre er blevet en rigtig dårlig flytning og dårlig oplevelse for mig.
Hvis I hører noget tilsvarende fra andre kunder, vil jeg foreslå, at I skynder jer at slette Jonas fra denne side, da han på ingen måde optræder troværdig og reel.

Jeg købte en mindre flytning, hvor det prismæssigt blev aftalt, at den skulle hænge sammen med andre flytninger fordi jeg ikke havde så meget og fordi jeg dermed kunne holde prisen nede på en lang flytning mellem København og Aalborg. Herved var jeg indforstået med, at de aftalte tidspunkter godt kunne flekse lidt...

Klagepunkter:

1) Jeg måtte rykke adskillige gange for at få en skriftlig aftale tilsendt. Da den endelig kom var prisen 50 kr. højere, end det vi havde aftalt over telefonen, hvad jeg dog ikke reagerede på, da det var så lille et beløb.
2) Jeg måtte rykke adskillige gange for at få cirka tider til hhv. afhentning af mine møbler og levering af mine møbler.
3) Tidpunktet for afhentning af møbler blev overskredet med 2-3 timer.
4) Tidspunktet for levering af møbler blev overskredet med 15 timer... Og med nogle vældige røverforklaringer som begrundelse for forsinkelserne. Jeg uddyber:
Vi havde aftalt, at jeg skulle være klar til at modtage møblerne mellem kl. 17 og 20 søndag d. 30. september. Kl. 18.30 ringer Jonas og fortæller mig, at der er adskillige aflysninger af færgeafgange til Århus pga. af de lukninger af veje der havde været i forbindelse med terrormistankerne d. 28. september... Altså om fredagen, 2 dage før. Nu kunne de komme med en færge kl. 20.00 og være i Aalborg kl. 23, hvilket jeg takkede ned til.
Hvis de har siddet og ventet på at kunne komme med kl. 20.00..., hvorfor ringer de så ikke til mig lang tid før, når det er klar over, at de ikke kan nå det inden for det aftalte tidsrum?? Allerede her får jeg fornemmelse af at blive fyldt med løgn.
Vi aftaler, at de skal komme mandag morgen i stedet for (fra Århus). Jeg siger, at de skal være færdig med at læsse af seneste kl. 10.00, da jeg har et møde kl. 10.30.
Jeg ringer kl. 7.00 for at høre, om de er taget af sted, og jeg får at vide, at de er lige ved at sætte sig i bilen... (endnu en løgn)
Kl. ca. 8.30 / 9.00 ringer Jonas og fortæller, at de sidder fast på motorvejen syd for Hobro, hvor vejen er fuldstændig spærret pga. et trafikuheld (endnu en løgn). Det ender med, at de ankommer kl. 11.30... Min. 2½ time forsinket i henhold til vores aftale...
5) Da jeg skal betale, er prisen lige pludselig steget yderligere 250 kr., og jeg har tidligere fået at vide, at jeg skal betale kontant... (dumme mig). Jonas fortæller mig, at jeg får en faktura tilsendt, når han kommer på kontoret. Endnu en løgn. Den har jeg aldrig fået.
6) Desværre ser jeg mandag eftermiddag, at der er skader på mig Wegner skrivebord, en nav cykellygte er væk / knækket af, ligesom jeg ikke modtog min cykelkurv, som de havde taget af cyklen for at få plads til alt. Der er ingen tvivl om, at alle disse skader og mangler er opstået pga., at bilen har været pakket ALT for hårdt. Jeg kan ikke komme i kontakt med Jonas, og først da jeg om fredagen ringer til ham fra min arbejdstelefon kan jeg komme igennem til ham. Han siger, at han vil kigge på de fotos af skaderne, som jeg har mailet til ham og vende tilbage - endnu en løgn!!
7) Efter at have sendt ham flere rykkere på mail får jeg 1.000 kr. af ham til reparation af skaderne og en aftale om, at han "passer godt på min cykelkurv" (ja, men det får jeg den ikke tilbage af...) og at de er i Aalborg mindst én gang ugentligt, og at han vil stille cykelkurven hos mig. Endnu en løgn.
8) Nu kan jeg igen ikke få fat i ham. Han svarer ikke på hverken telefon eller mail... Åhhh, det er så trættende at jeg desværre har fået entreret med sådan en røver og lystløgner, og jeg håber, at andre ikke kommer til at blive udsat for det samme.
Tina Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
4
Kasper Heiselberg
19-10-2018
Der var desværre et par skader, men de blev erstattet som aftalt.
Kasper Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
Jens Thue Hansen
02-10-2018
Jeg kan varmt anbefale SK-Transport til andre. Det var hurtigt, effektivt og nemt. Derudover var det nogle venlige flyttemænd som mødte op.
Jens Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Firmaflytning
5
Else Egeberg
01-10-2018
Alt gik som det skulle. Flyttefolkene kom til tiden, og leverede varen meget hurtigt og effektivt. Yderst tilfredsstillende, og vi vil absolut bruge Jonas og hans folk igen
Else Givet for opgaven:
Firmaflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
Bente Larsen
01-10-2018
Det gik super fint. Meget service-minded flyttemænd.
Bente Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
4
hajer mohammad
16-09-2018
Odense - Esbjerg
Super venlige og hjælpsomme. Hurtige til udførelsen af opgaven. Kan varmt anbefaldes :)
hajer Givet for opgaven:
Privatflytning
Vis flere bedømmelser
Verificeret
1
mona jensen
09-02-2022
Verificeret

Flytning fra 1 værelse

Chaufføren havde åbenbart kørselsforbud og blev stoppet af politiet med alle vores ting. Det endte med, vi selv måtte køre bilen med tingene.... Godt nok slap vi for at slæbe, men alligevel. En faktura er endnu ikk landet hos mig her 10 dage efter flytningen.... Jeg anbefaler ikk dette firma
Verificeret
1
Charlotte Kongensgaard
14-08-2021
Verificeret

Flytning af indbo fra Silkeborg til Silkeborg

Hvis det var muligt at give minus stjerner, havde jeg gjort det. Flyttemændene kom 4 timer for sent, i en langt mindre bil end aftalt - og havde endda glemt både min vaskemaskine + en madras og få andre ting i fraflytterlejligheden. Jonas er agressiv og truende og der kan kun betales kontant på stedet uden nogen kvittering retur. Det værste flyttefirma ever, som tydeligvis også påtager sig mange flere opgaver end de magter.
Verificeret
5
Helene Hestbech Jørgensen
26-06-2021
Verificeret

Flytning af spisebord købt på den blå avis

Rigtig god service! Nemt, hurtigt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale SK-transport. :-)
Verificeret
5
Lone Lauridsen
01-06-2021
Verificeret

Flytning fra hus til opbevaring

Jeg havde min flytteopgave i udbud og fik tilbud fra kr 2800 til 8200 kr . Tog det billigste på 2800 kr hos SK transport og det kom jeg ikke til , at fortryde. Sjældent har jeg set så arbejdsomme og sympatiske unge mænd . De klarede endna opgaven før tid, til trods for , at jeg ikke kunne overtale dem til , at pause med en sodavand . Kæmpe , kæmpe anbefaling herfra .
Jeg gjorde det endda mere besværligt , da jeg rykkede flytningen 4 dage i sidste sekund , men også det , tog de i stiv arm .
Lone Lauridsen , Brårupvej 56 , 7800 Skive
Verificeret
5
Per Bernt Andersen
26-09-2020
Verificeret

Flytning fra Hinnerup til Horsens

Perfekt og problemfri flytning. Enormt venlige og behagelige flyttefolk. Hjælpsom hele vejen igennem. Virkelig serviceminded.
Kan på det varmeste anbefales at bruge Sk-Transport.
Anna Rhiger
Verificeret
5
Anette Christensen
18-02-2020
Verificeret

Flytning Lyngby til Skagen

Der var forsinkelse men der blev ringet og det var ok. Jonas var hele tiden til at få fat på. Flyttefolk tålmodige, omhyggelige og effektive. De passede godt på tingene og holdt alle andre aftaler. Kan bestemt anbefales.
Verificeret
5
Birte Lis Rasmussen
09-02-2020
Verificeret

Flytning af 2 møbler

God og behagelig service,
Overholder aftale
Verificeret
4
Maria Justenborg
02-01-2020
Verificeret

Flytning af klaver

De søde fyre gav min fra et hurtigt godt tilbud, lavede en aftale og flyttede klaveret hurtigt efter. Klaveret skulle flyttes fra min far og ned i vores kælder, og det klarede de bare nemt og hurtigt og med smil på læben. Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.
Verificeret
5
Birgit Vesterling
10-12-2019
Verificeret

Flytning af en seng

En lille flytteopgave af en seng fra København til Køge til en rigtig fin pris.
Rare og serviceminded flyttefolk som var omhyggelige.
Tiden skred vel meget og derfor ikke “fuldt hus” denne gang :-)
Verificeret
5
Barfred
05-03-2019
Verificeret

Transport af møbel fra Jylland til Sjælland.

Sk-transport var meget fleksible og hurtige med både afhentning og levering. De pakkede og spændte vores ting forsvarligt fast og bar det forsigtigt ind. Alt i alt en god oplevelse og jeg kan klart anbefale sk-transport.
Vis flere bedømmelser

Verificeringer

CVR 29667888. Se mere på Proff og Virk

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 29667888. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk

Kategorier

nummer 14 i kategorien Enkelt Transport
nummer 114 i kategorien Flyttefirma
nummer 14 i kategorien Fragt
nummer 131 i kategorien Hestetransport
nummer 25 i kategorien Klaverflytning
nummer 86 i kategorien Opmagasinering
nummer 101 i kategorien Værditransport

Portfolio

Bedømmelse

Nuværende rate på de sidste 10 bedømmelser.

Erfaring

Vi har 1534 tidligere kunder på en anden flytteportal, samt et par tusind kunder gennem flere andre portaler, over et par år. Med det sagt, så har vi erfaring indenfor flyttebranchen.

Åbningstider

Mandag DØGNÅBENT
Tirsdag DØGNÅBENT
Onsdag DØGNÅBENT
Torsdag DØGNÅBENT
Fredag DØGNÅBENT
Lørdag DØGNÅBENT
Søndag DØGNÅBENT
Holme Byvej 45, 8270 Højbjerg, Denmark

Flyttetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Flyttetilbud.dk ©