Flyttekompagniet
Flyttekompagniet
Mahdi Ghorbani

Flyttekompagniet

24/7 Flytteservice i hele Danmark
Flyttekompagniet

Mahdi Ghorbani

Nykær 67, 6. tv.
2605 Brøndby
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 39180006. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkDTL står Dansk MøbVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek
7.5 (55 bedømmelser)
Nykær 67, 6. tv.
2605 Brøndby
Louise
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
06-03-2020
Det var godt
Louise Givet for opgaven:
Privatflytning
Peter
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
30-12-2019
En fantastisk flytning og dertilhørende service, som leveret af flyttefirmaet Flyttekompagniet. Jeg kan ikke andet end at komme med ros til de super rare og seje mennesker, som tog hånd om min ellers noget besværlige flytning, som havde en del ændringer op til flytningen grundet nogle ting, som ikke helt gik efter planen fra mit vedkommende. Dog var Flyttekompagniet omstillingsparate og de kunne altid finde en god løsning til de ændringer jeg var kommet med. Jeg anbefaler firmaet på det varmeste, og sender mine ros til især Mikkel og Lordan.
Peter Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
29-12-2019
Værdi for pengene - hele vejen! Flyttede i går med Flyttekompagniet, hvor servicen var i tip top fra da jeg hyrede firmaet til min flytning, til da flyttemændene dukkede op til min flytning og bar den sidste flyttekasse ind. Jeg var kommet til at overdrive med inventaret af min flytning i forespørgslen, så Mads over telefonen var hurtig om at give mig en ny og bedre pris på opgaven. Det hele blev løst langt billigere end, hvad andre firmaer havde budt ind med, trods den aldeles gode service.
Givet for opgaven:
Privatflytning
Jack
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
29-12-2019
Oplevelsen med Flyttekompagniet var super god! Fra allerførste gang vi tog kontakt til Flyttekompagniet, var de klar med et godt tilbud til os med en aldeles positiv attitude. Vores emails til dem blev besvaret hurtigt og da vi skulle rykke flyttetidspunktet over flere omgange, var det intet problem også var det helt gratis. Vi fik flyttet på en helligdag, men prisen var stadig den samme. Det kalder jeg god service!
Jack Givet for opgaven:
Privatflytning
Rona
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
27-12-2019
Flyttekompagniet rykkede ud på flytningen samme dag og med lynets hastighed. Jeg hyrede Flyttekompagniet til min i dag, hvorefter jeg ringede dem op og forklarede, at min flytning hastede og at jeg uheldigvis havde været sent ude. Det var ikke noget, som de ikke kunne løse og de rykkede ud til min flytning med det samme! Der blev sendt to super seje flyttemænd, som arbejdede uden beklagelser. Flyttekompagniet kan anbefales hvis du har travlt, for lignende omstillingsparathed har jeg længe ikke set!
Rona Givet for opgaven:
Privatflytning
Mads
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
20-12-2019
Jeg har aldrig har jeg fået så fantastisk fyldestgørende og prompte svar på mine mange spørgsmål ved en flytning. Synes at flyttefirmaer generelt kan være sløve, når det kommer til kundeservice og kundesupport. Med Flyttekompagniet var det så en anden sag. Jeg har aldrig fået så tillidsvækkende service med prompte og grundige opfølgningssvar, samt personlige opdateringer over mail hver gang flytteprocessen var kommet et skridt videre derhenad. Med Flyttekompagniet var jeg aldrig i tvivl om, at mine mails var kommet i rette og kompetente hænder, samt at der ville blive taget hånd om tingene som jeg bad om - igen af kompetente og professionelle hænder. Da vi så kom til selve flytningen, var de kommet til tiden, hvor de ydede en effektiv og behagelig service fra ankomst til slut! Eftersom at det var en kombinationsflytning med lang kørsel, havde jeg overvejet om min flytning kunne strække sig over to dage, da der skulle køres langt trods de få møbler. Opgaven startede klokken 16 og et kvarter over 23 kørte bilen fra min nye adresse, efter at have lagt alle mine ting på plafs. Fantastisk service og til en fantastisk pris.
Mads Givet for opgaven:
Privatflytning
Frederikke
Givet for opgaven:
Privatflytning
1.0
16-11-2019
Har endnu ikke fået depositum tilbage og bliver nu ignoreret. Amatører og svindlere.
Frederikke Givet for opgaven:
Privatflytning
Charlotte
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
15-10-2019
Jeg giver Flyttekompagniet mine varmeste anbefalinger. Jeg skulle have flyttet en del hvidevarer i Kbh indre by til opbevaring, så jeg søgte efter tilbud online gennem forskellige sites og her var det uden tvivl Flyttekompagniet som skilte sig ud, så velformulerede og profesionelle som de var. Jeg var ikke i tvivl om, at det var Flyttekompagniet som skulle stå for min flytning, især fordi at de ovenikøbet var kommet med det bedste og mest omfattende tilbud, tilbud uden alle mulige ligegyldige forhold, som man skulle forholde sig til ved mange af de andre tilbud jeg havde fået. Jeg var desværre lidt besværlig som kunde, det føler jeg ihvertfald at jeg var, idet at jeg skulle have ændret datoen en del, men her var Flyttekompagniet bare så venlige og fleksible, at jeg bare vidste at min opgave var i de rette hænder. Jeg vil rose Flyttekompagniet især for deres gode kundeservice, kundebehandling, kommunikation og fleksibilitet. Tusind tak for indsatsen - jeg ved godt hvem jeg ringer til næste gang jeg har behov for flyttehjælp.
Charlotte Givet for opgaven:
Privatflytning
Kristina
Givet for opgaven:
Privatflytning
4.0
16-08-2019
Det gik fint, omend min mand skulle hjælpe med at bære da flyttemændende var trætte. Men de var søde og ordentlige
Kristina Givet for opgaven:
Privatflytning
Pia
Givet for opgaven:
Privatflytning
5.0
06-08-2019
Det var en super god og positiv oplevelse
Pia Givet for opgaven:
Privatflytning
Vis flere bedømmelser
Beriwan
Verificeret
1
08-12-2019
Beriwan
Verificeret

2 værelses lejlighed +kælder

Skulle flytte fra 69m^2lejlighed med tilhørende kælder. De ringer 2dage før og vil have rykket tiden frem og vi siger at det ikke er muligt, men vi vil gøre vores bedste. Dagen før ringer de og siger at de kun sender en varervogn som vi siger er for lille, da vi selv bedømmer at have flere ting end det.
De kommer med en varervogn hvor der kun er plads til det halve af vores ting. Men siger at de vil sørge for, at sende en anden vogn i løbet af ugen, så jeg får samlet alt i kælderen.
Der kommer aldrig nogen, og de ignorer mine opkald +mails.
Jeg mangler at få flyttet det resterende, og nu vil de have 3000,-ekstra oven i vores oprindelige aftale for at flytte det resterende. Og det nægter jeg at betale, da de har brudt samtlige aftaler vi har haft.
Thomas
Verificeret
1
19-09-2019
Thomas
Verificeret

Flytning af 3 værelses lejlighed Kbh SV til Valby

Vi giver en enkelt stjerne fordi selve flytningen gik fint nok, men alt andet bærer præg af at de er fuldstændig ligeglade med kunderne.

Udover flytning havde vi aftale om lån af flyttekasser og slutrengøring af lejligheden vi fraflyttede.

Flyttekasserne blev leveret som aftalt. Da kasserne skulle afleveres, udeblev firmaet fra 4 aftaler uden at give meddelelse. Der blev ikke engang sagt undskyld når vi kontaktede dem dagen efter. Da det endelig lykkedes at få afleveret kasserne forventede vi at få vores depositum tilbage. Vi venter fortsat på at få det retur på trods af gentagne henvendelser.

Det har hele tiden været svært at få kontakt til firmaet på både deres telefoner og mail, men nu er det fuldstændig umuligt. Der er intet svar når vi henvender os. Senest har vi d. 8. august fået besked om at vores depositum udbetales ”snarest”. D. 29. september er pengene ikke kommet og henvendelser ignoreres.

Slutrengøringen blev aldrig udført da firmaet udeblev fra de to aftalte tidspunkter. Her var der heller ikke begrundelser eller en undskyldning.

Deres telefoner besvares yderst sjældent, besvarelse af mails tager lang tid eller sker aldrig og deres 24/7 chat virker ikke.

Formålet med at hyre et firma der kunne stå for både flyttekasser, flytning og rengøring var at gøre flytningen så let som muligt. I stedet har vi fået et langstrakt og besværligt forløb.

Alt i alt kan det opsummeres til: Hold jer fra firmaet. De er useriøse og fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Johannes
Verificeret
1
22-08-2019
Johannes
Verificeret

Fra gård til villa

Absolut dårligt, De ringede 1 time før aftalt tid sagde de var forsinket, kunne ikke sige hvornår de kom, eller om de kom i dag. Denne besked fik vi flere gange, så vi måtte hyre et andet firma. Sur smiley fra os
Tina
Verificeret
5
29-07-2019
Tina
Verificeret

Flytning d. 28/7 2019

Super søde flyttemænd, som sørgede for at min flytning gik helt problemfrit!
Mads
Verificeret
5
29-07-2019
Mads
Verificeret

Påpasselig flytning!

Punktlig flytning hvor flyttemændene passede godt på mine ting! Kan klart anbefales her fra :)
Mette
Verificeret
1
25-05-2019
Mette
Verificeret

Flyttet fra 2 værelse lejlighed

Skulle betale et depositum på flyttekasser, som var det dobbelte af hvad hvad lejen af kasserne kostede! Det depositum bliver aldrig refunderet, så selve flytningen kan ikke regnes så billigt, når man ikke får sine penge retur. Pas på med st bruge dette firma til at, flytte for jer !!!!!
Sandie
Verificeret
1
14-05-2019
Sandie
Verificeret

Ingen service og ingen penge retur stadigvæk efter 2 mdr

Det firma har ikke andet en undskyldninger.
De skylder mig stadigvæk penge efter 2 mdr.
Er træt af at ring og maile til dem, intet sker kun undskyldninger og bortforklaringer.
Anne-Marie
Verificeret
1
25-03-2019
Anne-Marie
Verificeret

flytning af skab

Total amatører, to flyttemænd kommer hvor kun den ene snakker en lille smule engelsk og den anden slet ikke.
de ødelage mit skab under flytningen fra et lagerrum og ud til deres bil, hvor det blev yderligere ødelagt under kørslen!!!!
Da vi ankommer til den nye adresse spørg de om det er et problem, svar selvfølgelig ja hvor efter ham der kan lidt engelsk bliver meget sur og ikke vil finde på nogle løsning.

Jeg ringer ind til Flyttekompaniet og fortælle dem situationen og de ikke kan gør andet en at sende en Skadesanmeldelsesformular. Jeg får så en PDF-fil tilsendt der allerede er udfyldt af en anden kunde.
Nu har jeg fået en jeg selv kan udfylde, men nu er de ikke til at få fat på, på tlf selv om de praler med 24/7 service!!!

Alt i alt forfærdelig oplevelse, har betalt penge for at de har ødelagt det jeg skulle have flytte og er nu ikke til at få fat i.
Elsebeth
Verificeret
1
16-02-2019
Elsebeth
Verificeret

Den frygteligste oplevelse nogensinde.
Flyttekompaniet kom aldrig ud til den flytning, jeg havde bestilt og fået bekræftet
De fortalte den ene historie efter den anden lige fra ødelagte biler, flyttemænd der alligevel ikke var der, politi der havde holdt dem tilbage.
ADVARSEL ADVARSEL
HOLD JER LANGT, LANGT VÆK
Ringede dem op efter 12 timers forsinkelse og fik luft for min vrede og frustration
De kom aldrig 😣😟😤👿👹
Lars
Verificeret
1
06-11-2018
Lars
Verificeret

Glem dem, de betaler ikke depositum retur !

Flyttekompagniet har endnu ikke betalt vores depositum for flyttekasser tilbage. Vi har rykket mange gange og nu tager de ikke engang telefonen
Så hold Jer væk og find et mere seriøst firma

L & L
Vis flere bedømmelser

Verificeringer

CVR 39180006. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 39180006. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkDTL står Dansk MøbVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek

Kategorier

nummer 58 i kategorien Enkelt Transport
nummer 140 i kategorien Flyttefirma
nummer 58 i kategorien Fragt
nummer 92 i kategorien Hestetransport
nummer 78 i kategorien Klaverflytning
nummer 5 i kategorien Opmagasinering
nummer 77 i kategorien Shipping

Åbningstider

Mandag DØGNÅBENT
Tirsdag DØGNÅBENT
Onsdag DØGNÅBENT
Torsdag DØGNÅBENT
Fredag DØGNÅBENT
Lørdag DØGNÅBENT
Søndag DØGNÅBENT
Nykær 67, 6. tv., 2605 Brøndby, Denmark

Flyttetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Flyttetilbud.dk ©