Få 3 tilbud fra flyttefirmaer i Vejle De bedste og billigste flyttefirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 232.577 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Jeg kontaktede Flyttekompagniet med kort varsel omkring en flytning. Trods at de havde travlt oplevede jeg fleksibilitet og vilje til at finde en løsning for mig som fungerede glimrende. Hele flytteprocessen forløb uproblematisk, professionelt og effektivt. Det var meget betryggende at modtage mail med bekræftelse på aftale og opkald da de var på vej ud til mig til selve flytningen. De blev booket til begge flytninger jeg havde slået op herinde, og de gjorde det fantastisk ved begge flytninger.
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Ganske glimrende for anden gang. Vi har fået ganske glimrende god service fra Flyttekompagniet til nedpakning, flytning samt afmontering og genmontering af vores større møbler. Det er ikke første gang vi flytter med Flyttekompagniet og præcis som sidste gang, kom de igen både effektive og enormt flinke samt fleksible folk og tog hånd om hele situationen på den bedst mulige måde. Alt dette fik vi til en meget rimelig pris (igen!). Flyttemændene knoklede rigtigt hårdt men igen på en meget venlig måde, og med et smil på læben, så inden vi fik en chance for at se os om, var arbejdet allerede gjort.
Rikke skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Vejle…
for opgaven Privatflytning Vejle…
Trådte til i sidste øjeblik og leverede et super godt stykke arbejde
Søren skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Alt gik som det skulle. Med stort overblik og effektivitet. Opgaven var nok lidt større end D&K havde regnet med, men tilbuddet blev overholdt. Og tilbuddet var absolut billigere end jeg havde regnet med en flytning af denne karakter ville koste. Det var ualmindeligt rare flyttefolk. Ingen diskurteren hvis der skulle ydes lidt ekstra service. Helt igennem en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil absolut anbefale D&K Transport til alle der står i en flyttesituation. Ps! Jeg skal snart have yderligere en flytning, Der er ingen tvivl om at det bliver D&K der får opgaven. Mvh Søren Birkmose der er blevet flyttet fra København N til Stege på Møn
Anders skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Enormt søde og imødekommende unge gutter som arbejdede målrettet og effektivt - og som undervejs orienterede om hvor langt de var i processen - bl.a. ringede de også da de blev forsinket pga. kø på motorvejen, hvad der var rart så man hele tiden havde en status.
pia skrev en bedømmelse af HE Vikaren
for opgaven Privatflytning Nybor…
for opgaven Privatflytning Nybor…
Gik fint og de var vældige søde ........men...... aldrig har vi oplevet så langsomme flyttemænd, trods det vi selv bar en masse ned, så tog det virkelig for mange timer i forhold til hvad der skulle ned og i forhold til hvor kort afstand til nyt sted.
Bedste virksomheder
9.4
nr 3 i kategorien Flyttefirma
nr 3 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flytning i Vejle og omegn. Find et billigt flyttefirma i Vejle

Se en oversigt over lokale flyttefirmaer i Vejle

Står du og skal flytte og vil gerne benytte dig af et billigt flyttefirma, så brug vores site til at få priser og tilbud på billig flytning Vejle. Du vælger blot kategori, udfylder formularen, og herefter vil flyttefirmaer i Vejle byde på din flytning.

Alle de tilbud du modtager er uforpligtende, det vil sige at du ikke behøver acceptere nogen af dem. Efter du har indtastet flytningen, går der typisk en time eller to før du har det første tilbud. Vi bestræber os på at have en samling af de absolut billigste flyttefirmaer i dit nærområde, Vejle.

Opbevaring og opmagasinering i vejle og tilstødende byer

Når man skal flytte fra A til B, f.eks flyttefirma Århus til Vejle, kan der ofte være et "tidshul" imellem tidspunktet man flyttede fra sit hus/lejlighed, til det tidspunkt man kan flytte ind i det nye. Derfor har mange brug for at få opmagasineret deres flyttegods billigt, mens de venter på at kunne rykke ind i det nye hus.

Mange Flyttefirmaer i Vejle og flyttefirma København, tilbyder også opbevaring, og du kan sagtens hente priser på dette også. Du kan enten vælge et firma som udelukkende koncentrerer sig om opbevaring, eller du kan blot vælge et flyttefirma som også har opbevaring med i deres service. Hvad end der gør at du føler din flytning Vejle bliver mest tryg og sikker.

Læs bedømmelser af flyttefirma Vejle

Før du vælger dit billige flyttefirma i Vejle, kan du læse bedømmelser af alle de flytteforretninger på byder på flytningen. Dette kan hjælpe dig med at beslutte hvem du skal vælge. Ofte står man på bar bund, da man ikke kender det ene firma fra det andet. Karakterbogen kan hjælpe dig på vej, ved at vise hvad andre kunder har sagt om det pågældende firma, så du ikke kun vælger baseret på pris.

Hav styr på formaliteterne før du påbegynder din flytning

Så snart du har oprettet din opgave har du mulighed for at downloade vores flyttekontrakt. Med denne kan du lave en skriftlig aftale med flytteforretningen, om præcis hvad der skal fragtes. Vi oplever yderst sjælden problemer med vores tilknyttede flyttefirmaer, men det er altid en god ide at få tingene på skrift.

Flyttetilbud.dk ©