Flyttegaranti

Du kan føle dig helt tryg, når du booker et firma gennem Flyttetilbud.dk

Vores flyttegaranti dækker op til 40.000 kr pr flytning, så længe du anmelder skaderne inden for 48 timer.

Garantien gælder for opgaver, som er booket og betalt gennem Flyttetilbud.dks platform. Garantien gælder ikke hvis hele eller dele af opgaven er betalt uden om platformen.

Garantien gælder for opgaver I følgende kategorier:

Sådan virker det:

Senest 48 timer efter endt flytning skal kunden have meldt eventueller skader på flyttegods. Når kunden anmelder en skade, skal denne oprette en supportsag på Flyttetilbud.dks platform, og sende følgende for hvert objekt der er beskadiget:

- et billede af det skadede objekt
- en beskrivelse af objektets nypris og dato for erhvervelse
- en beskrivelse af objektets stand og værdi umiddelbart før skaden
- en beskrivelse af objektets stand og værdi efter skaden, herunder om objektet stadig er brugbart eller skal kasseres
- et forslag til et beløb for kompensation

Herefter vil platformen tilbagebetale summen af beløbene for kompensation, til det betalingskort som blev benyttet ved indbetaling.

Uanset størrelsen på summen af beløbene for kompensation, dækker garantien maksimalt det beløb som kunden indbetalte for opgaven, samt maksimalt 40.000 kr. Platformen kan således ikke udbetale mere end der blev indbetalt for opgaven.

Hvis firmaet er uenig I beløbene for kompensation, kan firmaet efterfølgende kontakte kunden med henblik på yderligere forhandling og eventuelt søge beløbene inddrevet hos kunden ved almindelig fakturering uden om platformen.

Hvordan udregner man en rimelig kompensation?

Et flyttefirma som laver en skade på et stykke flyttegods skal reparere skaden. Hvis skaden ikke umiddelbart kan repareres, kan der, i stedet, aftales et nedslag I flytteprisen (kompensation). Her skal man huske, at et ridset bord ikke skal erstattes med et nyt bord. Det skal I udgangspunktet erstattes med et bord af samme stand som det der blev beskadiget, altså typisk et brugt bord.

Dækker garantien alle genstande?

Nej. Følgende genstande er IKKE dækket af garanti. Disse genstande bedes kunden selv flytte:

- Rede penge
- Smykker og juveler
- Værdipapirer af enhver art