Få 3 tilbud på flytning i Skanderborg De bedste og billigste flyttefirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 232.577 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Jeg kontaktede Flyttekompagniet med kort varsel omkring en flytning. Trods at de havde travlt oplevede jeg fleksibilitet og vilje til at finde en løsning for mig som fungerede glimrende. Hele flytteprocessen forløb uproblematisk, professionelt og effektivt. Det var meget betryggende at modtage mail med bekræftelse på aftale og opkald da de var på vej ud til mig til selve flytningen. De blev booket til begge flytninger jeg havde slået op herinde, og de gjorde det fantastisk ved begge flytninger.
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Ganske glimrende for anden gang. Vi har fået ganske glimrende god service fra Flyttekompagniet til nedpakning, flytning samt afmontering og genmontering af vores større møbler. Det er ikke første gang vi flytter med Flyttekompagniet og præcis som sidste gang, kom de igen både effektive og enormt flinke samt fleksible folk og tog hånd om hele situationen på den bedst mulige måde. Alt dette fik vi til en meget rimelig pris (igen!). Flyttemændene knoklede rigtigt hårdt men igen på en meget venlig måde, og med et smil på læben, så inden vi fik en chance for at se os om, var arbejdet allerede gjort.
Rikke skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Vejle…
for opgaven Privatflytning Vejle…
Trådte til i sidste øjeblik og leverede et super godt stykke arbejde
Søren skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Alt gik som det skulle. Med stort overblik og effektivitet. Opgaven var nok lidt større end D&K havde regnet med, men tilbuddet blev overholdt. Og tilbuddet var absolut billigere end jeg havde regnet med en flytning af denne karakter ville koste. Det var ualmindeligt rare flyttefolk. Ingen diskurteren hvis der skulle ydes lidt ekstra service. Helt igennem en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil absolut anbefale D&K Transport til alle der står i en flyttesituation. Ps! Jeg skal snart have yderligere en flytning, Der er ingen tvivl om at det bliver D&K der får opgaven. Mvh Søren Birkmose der er blevet flyttet fra København N til Stege på Møn
Anders skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Enormt søde og imødekommende unge gutter som arbejdede målrettet og effektivt - og som undervejs orienterede om hvor langt de var i processen - bl.a. ringede de også da de blev forsinket pga. kø på motorvejen, hvad der var rart så man hele tiden havde en status.
pia skrev en bedømmelse af HE Vikaren
for opgaven Privatflytning Nybor…
for opgaven Privatflytning Nybor…
Gik fint og de var vældige søde ........men...... aldrig har vi oplevet så langsomme flyttemænd, trods det vi selv bar en masse ned, så tog det virkelig for mange timer i forhold til hvad der skulle ned og i forhold til hvor kort afstand til nyt sted.
Bedste virksomheder
9.4
nr 3 i kategorien Flyttefirma
nr 3 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flyttefirma Skanderborg– find det billigste flyttefirma i Skanderborg via flyttetilbud.dk.

Flyttefirma Skanderborg - Indhent pris på din næste privatflytning, firmaflytning, kurer, shipping, opbevaring eller distribution i Skanderborg og omegn påwww.flyttetilbud.dk. Du skal bare vælge en kategori på siden og udfylde tilhørende flytteskema, det tager kun 5 minutter og koster ingenting. Du vil derefter modtage omkring 5 uforpligtende tilbud på din flytning, som du helt selv kan tage stilling til, om du vil gøre brug af. Skal du også bruge opbevaring i Skanderborg kan vores portal også hjælpe med dette. Vores flyttefirmaer kan klare alle salgs opgave til billige priser, følg blot de 3 skridt, 1. vælg flyttetype 2. udfyld flytteskema 3.vælg imellem tilbuddene. Det er både hurtigt, nemt og 100% uforpligtende.

Står du og mangler plads til opbevaring af møbler kan hjemmesiden hjælpe med det, hvad end det du skal have opbevaring i Skanderborg eller omegn. Klik på ikonet og få billige tilbud på opbevaring i nærheden af Skanderborg.

Se en oversigt over lokale flyttefirmaer i Skanderborg

Vi ved hvor anstrengende det kan være at flytte fra sit hjem, så gør det nemmere for dig selv ved at bruge vores service, www.flyttetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at udfylde skemaet og vente på at tilbuddene kommer til dig.

Vores flyttefirmaerne er top professionelle og yder altid god service.

Spar 50-70% på din flytning hos www.flyttetilbud.dk, hos www.flyttetilbud.dk finder du den billigste pris fordi flyttefirmaerne kæmper om din flytteopgave.

Inden du vælger hvem der skal varetage din flytning anbefaler vi du kigger i vores online bedømmelser af flyttefirmaerne. Her kan du læse hvordan tidligere kunder har bedømt flyttefirmaerne. På den måde kan du finde det bedste flyttefirma i Skanderborg til den billigste pris. Husk selv ar bedømme din flytning når den er klaret.

-God flyttelyst

Flyttetilbud.dk ©