Få 3 tilbud fra flyttefirmaer i Odense Indtast din opgave, og modtag tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 361.441 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Kent skrev en bedømmelse af miks flytteforre…
for opgaven Privatflytning Åbyhø…
for opgaven Privatflytning Åbyhø…
To yderst effektive, professionelle og venlige mænd.
Lisbet skrev en bedømmelse af J.Transport
for opgaven Privatflytning Frede…
for opgaven Privatflytning Frede…
Stor ros og anbefaling herfra! J. Transport blev booket til en privat flytning. Der mødte 3 venlige mænd op, som hurtigt fik sig et overblik og påbegyndte flytningen. Alt blev pakket forsvarligt i bilen og kørt til ny adresse. Alle ting blev flyttet og sat ind hvor ønsket. Alt i alt en rigtig god oplevelse! Book dem – i fortryder det ikke.
Charlotte skrev en bedømmelse af Aya Logistik ApS
for opgaven Privatflytning Chris…
for opgaven Privatflytning Chris…
Flytningen gik godt. Det eneste negative jeg har, og det kan de ikke gøre for, var at de kom ca 2 timer for sent, og det var fordi deres bil som gik i stykker.
Irma skrev en bedømmelse af COSTA
for opgaven Privatflytning Kjell…
for opgaven Privatflytning Kjell…
Perfekt flytning med COSTA - 2 unge mennesker der virkelig gjorde sig umage for at gøre det så godt som muligt :sun_with_face:
Lars skrev en bedømmelse af miks flytteforre…
for opgaven Privatflytning Koldi…
for opgaven Privatflytning Koldi…
Umulig at få fat I ..har haft ringet ca 20 gange uden held og firmaet bevar ikke mail
Søren skrev en bedømmelse af COSTA
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtige og effektive.
Bedste virksomheder
8.9
nr 1 i kategorien Enkelt Transport
nr 1 i kategorien Enkelt Tra…
9.6
nr 1 i kategorien Flyttefirma
nr 1 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

 

Flyttefirma Odense – find billigt flyttefirma i Odense på Flyttetilbud.dk

Flyttefirma Odense finder du her på Danmarks største tilbudssite for flyttefirmaer, Flyttetilbud.dk. Vi er en flytteportal med knap 1000 flytte- og transportfirmaer registreret. Flyttetilbud.dk er således ikke selv et flyttefirma i Odense, men kan nemt hjælpe dig med at finde det billigste flyttefirma Odense.

Start med at vælge kategori, indtast dernæst din flytning, og til sidst dine kontaktinformationer så flyttefirma Odense kan komme i kontakt med dig og afgive pris på din flytning, opbevaring i Odense, eller hvad du nu har brug for. Herefter ryger opgaven i udbud hos næsten 1.000 flyttefirmaer, mange af dem i Odense og omegn. Flyttefirmaerne i Odense kan ikke se dine kontaktinformationer, så du er anonym, og du modtager tilbud via sitet. Alle tilbud du modtager er naturligvis gratis og du forpligter dig ikke til at tage imod nogen af dem.

Flytning Odense pris – Flyttefirma Odense – Opbevaring Odense

På Flyttetilbud.dk kan man skrive en bedømmelse af det firma man valgte til opgaven, efter flytningen er udført. Disse bedømmelser er til skue for fremtidige brugere af sitet. På den måde kan du drage nytte af andre kunder erfaringer og oplevelser med flyttefirma Odense. Disse to ting: pris og kundebedømmelser, mener vi er de vigtigste faktorer når man skal vælge flyttefirma Odense. Alle Flytteforretninger siger jo, at de selv er de bedste, så det eneste man rigtig kan stole på er kundereferencer og mund til mund. Bedømmelsesmodulet på vores site efterligner mund til mund i en digital version, og gør det dermed lettere for dig at finde et flyttefirma Odense du kan stole på.

Meget erfaring på området

Flyttetilbud.dk har eksisteret siden 2004, og må dermed siges at være det firma med mest erfaring inden for formidling af tilbud og priser fra flyttefirmaer. Vi finder et flyttefirma Odense til dig i en fart, og du kan regne med at modtage de første tilbud fra et billigt flyttefirma Odense inden for få timer efter du har indlagt din flytning på vores site. Har du venner og bekendte som skal flytte (det behøver ikke nødvendigvis være i Odense) så kan du også bruge sitet til at hente tilbud på det. Flyttetilbud.dk’s flyttefirmaer opererer nemlig i hele Danmark, ja faktisk i hele verden.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du benytter vores gratis flyttekontrakt til at lave aftalen med flytteforretningen i Odense. Du finder flyttekontrakten lige efter du har indtastet dine kontaktinformationer og trykker ”Indhent tilbud”. Denne kontrakt er en basal flyttekontrakt, som kan tilpasses enhver flytning. Den vil gøre både dig og flyttefirma Odense mere trygge i hele flytningens forløb.

Du får den billigste pris på din flytning fra et Flyttefirma i Odense

Vores system er designet således, at du som forbruger er i centrum. Når flyttefirmaerne i Odense giver pris på din opgave, gør de det i konkurrence med hinanden. Det betyder, at du i sidste ende står med de bedste priser fra flyttefirma Odense som overhovedet muligt. Vi tør godt sige højt, at vi har de absolut de absolut billigste flytteforretninger på Fyn, og dermed også det billigste flyttefirma Odense. Ud over at det er billigt, har du sikkerheden i form af de kundebedømmelser du kan læse af alle flyttefirmaerne.

Så tøv ikke. Hent dine tilbud og priser fra flyttefirmaer i Odense her og nu. Flyttetilbud.dk er din genvej til et billigt flyttefirma Odense.