Få 3 tilbud fra flyttefirmaer i Jylland Indtast din opgave, og modtag tilbud i dag
  • Få tilbud her og nu
  • Spar tid og penge
  • Læs bedømmelser
Gør som 230.258 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
René skrev en bedømmelse af SK Transportserv…
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Super
Tine skrev en bedømmelse af Oniversal Transp…
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Gode mennesker!
Gert skrev en bedømmelse af STJERNEFLYT
for opgaven Privatflytning Nykøb…
for opgaven Privatflytning Nykøb…
Kom til aftalt og god service
Camilla skrev en bedømmelse af Lehman Multiserv…
for opgaven Privatflytning Greve…
for opgaven Privatflytning Greve…
Super god flytning :thumbsup:
Michelle skrev en bedømmelse af Snurre Transport…
for opgaven Privatflytning Århus…
for opgaven Privatflytning Århus…
Alt gik som det skulle. Der kom to glade fyre med godt humør. De var hurtige, effektive og enormt rare og smilende :-) en klar anbefaling herfra!
Sigurd skrev en bedømmelse af Lehman Multiserv…
for opgaven Enkelt transport Køb…
for opgaven Enkelt transport Køb…
Lehman Multiservice ar 3 kvarter forsinket og fik ikke besked før jeg ringede dem op. Var ikke i stand til at flytte billardbordet og ville hente nyt udstyr for at fuldføre opgaven. Inden de tog afsted fik jeg besked på at kl. 15 (3 timer) var muligt men lige på kanten, informerede dem om at jeg blev til kl. 17 for at vente på dem. Har ikke hørt noget fra dem siden, kan ikke anbefales.
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flyttefirma Jylland – De bedste og billigste flyttefirmaer i Jylland, kan du indhente priser fra, blot ved få museklikke foran computeren. Flyttetilbud.dk er en portal som formidler flytninger over hele Danmark og gennem vores site kan du finde et flyttefirma i Jylland, hvis tilbud er 50% billigere end hvis du selv ringede til flyttefirmaerne direkte. Konkurrencesystemet indbygget i vores portal gør nemlig, at flytteforretningerne konkurrerer om din flytning, hvilket i sidste ende giver dig den bedste pris.

Du indtaster blot din opgave her på sitet, og vi sender den i udbud i systemet. 1. skridt er at vælge kategori øverst. Dernæst udfylder du felterne med oplysninger om din flytning, og til sidst indskriver du dine kontaktinformationer. Jo mere præcis du er i beskrivelsen af din flytning, jo mere præcise tilbud kan vore flyttefirmaer lave til dig.

Gratis og uforpligtende priser fra flyttefirmaer i Jylland

Brugen af Flyttetilbud.dk er gratis og man binder sig ikke til at vælge et af tilbuddene. Vores flyttefirmaer har hver især en karakterbog med bedømmelser, indlagt af tidligere brugere af sitet. Du kan kigge i alles karakterbøger og på den måde selv afgøre hvilket flyttefirma i Jylland du mener skal udføre din opgave. Du kan tillige selv skrive i karakterbogen, skulle du ende med at vælge en flytteforretning gennem Flyttetilbud.dk.

Vær også opmærksom på, at det ikke kun er privatflytning du kan få tilbud på. Opmagasinering/opbevaring i Jylland har vi også masser af firmaer som tilbyder, og vi kan formidle priser på fx distributionskørsel (varekørsel til butikker), shipping og andre former for fragt og specialtransport.

Brug derfor et par minutter på at indhente tilbud gennem Flyttetilbud.dk. De fleste bliver overraskede over hvor lave priser vore flyttefirmaer i Jylland har.

Flyttetilbud.dk ©