Få 3 tilbud fra flyttefirmaer i Holstebro modtag tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 232.580 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Jeg kontaktede Flyttekompagniet med kort varsel omkring en flytning. Trods at de havde travlt oplevede jeg fleksibilitet og vilje til at finde en løsning for mig som fungerede glimrende. Hele flytteprocessen forløb uproblematisk, professionelt og effektivt. Det var meget betryggende at modtage mail med bekræftelse på aftale og opkald da de var på vej ud til mig til selve flytningen. De blev booket til begge flytninger jeg havde slået op herinde, og de gjorde det fantastisk ved begge flytninger.
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Ganske glimrende for anden gang. Vi har fået ganske glimrende god service fra Flyttekompagniet til nedpakning, flytning samt afmontering og genmontering af vores større møbler. Det er ikke første gang vi flytter med Flyttekompagniet og præcis som sidste gang, kom de igen både effektive og enormt flinke samt fleksible folk og tog hånd om hele situationen på den bedst mulige måde. Alt dette fik vi til en meget rimelig pris (igen!). Flyttemændene knoklede rigtigt hårdt men igen på en meget venlig måde, og med et smil på læben, så inden vi fik en chance for at se os om, var arbejdet allerede gjort.
Rikke skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Vejle…
for opgaven Privatflytning Vejle…
Trådte til i sidste øjeblik og leverede et super godt stykke arbejde
Søren skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Alt gik som det skulle. Med stort overblik og effektivitet. Opgaven var nok lidt større end D&K havde regnet med, men tilbuddet blev overholdt. Og tilbuddet var absolut billigere end jeg havde regnet med en flytning af denne karakter ville koste. Det var ualmindeligt rare flyttefolk. Ingen diskurteren hvis der skulle ydes lidt ekstra service. Helt igennem en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil absolut anbefale D&K Transport til alle der står i en flyttesituation. Ps! Jeg skal snart have yderligere en flytning, Der er ingen tvivl om at det bliver D&K der får opgaven. Mvh Søren Birkmose der er blevet flyttet fra København N til Stege på Møn
Anders skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Enormt søde og imødekommende unge gutter som arbejdede målrettet og effektivt - og som undervejs orienterede om hvor langt de var i processen - bl.a. ringede de også da de blev forsinket pga. kø på motorvejen, hvad der var rart så man hele tiden havde en status.
pia skrev en bedømmelse af HE Vikaren
for opgaven Privatflytning Nybor…
for opgaven Privatflytning Nybor…
Gik fint og de var vældige søde ........men...... aldrig har vi oplevet så langsomme flyttemænd, trods det vi selv bar en masse ned, så tog det virkelig for mange timer i forhold til hvad der skulle ned og i forhold til hvor kort afstand til nyt sted.
Bedste virksomheder
9.4
nr 3 i kategorien Flyttefirma
nr 3 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flyttefirma Holstebro– find det billigste flyttefirma i Holstebro via flyttetilbud.dk.

Her kan du få gratis flyttetilbud fra flyttefirmaer i Holstebro og omegn. www.flyttetilbud.dk giver dig tilbud fra flyttefirmaer i Holstebro, du skal bare klikke øverst på siden, og derefter indtaste din flytteopgave i vores system. Du vil senere samme dag modtage pris på din flytning fra flyttefirmaer i Holstebro-området. Du kan kvit og frit vælge imellem tilbudene som alle er 100% uforpligtigende. Du kan indhente tilbud på alle former for flytninger, og vores flyttefirmaer kan både klare privatflytning, udlandsflytning, shipping, distribution og opbevaring i eller uden for Holstebro.

https://www.flyttetilbud.dk/top-firmaer/flyttefirma/7500?topcompany=1&radius=10

Du modtager typisk ca. 5 tilbud på din flytning, som du ene og alene bestemmer om du vil gøre brug af.

Du har hos os mulighed for at se andre kunders bedømmelse flyttefirmaerne, hvilket hjælper dig til at finde det bedst mulige flyttefirma i hele det ganske land.

-God flytning

Flyttetilbud.dk ©