Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Holbæk Flyttefirma pris fra holbæk og omegn
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 232.578 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Jeg kontaktede Flyttekompagniet med kort varsel omkring en flytning. Trods at de havde travlt oplevede jeg fleksibilitet og vilje til at finde en løsning for mig som fungerede glimrende. Hele flytteprocessen forløb uproblematisk, professionelt og effektivt. Det var meget betryggende at modtage mail med bekræftelse på aftale og opkald da de var på vej ud til mig til selve flytningen. De blev booket til begge flytninger jeg havde slået op herinde, og de gjorde det fantastisk ved begge flytninger.
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Ganske glimrende for anden gang. Vi har fået ganske glimrende god service fra Flyttekompagniet til nedpakning, flytning samt afmontering og genmontering af vores større møbler. Det er ikke første gang vi flytter med Flyttekompagniet og præcis som sidste gang, kom de igen både effektive og enormt flinke samt fleksible folk og tog hånd om hele situationen på den bedst mulige måde. Alt dette fik vi til en meget rimelig pris (igen!). Flyttemændene knoklede rigtigt hårdt men igen på en meget venlig måde, og med et smil på læben, så inden vi fik en chance for at se os om, var arbejdet allerede gjort.
Rikke skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Vejle…
for opgaven Privatflytning Vejle…
Trådte til i sidste øjeblik og leverede et super godt stykke arbejde
Søren skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Alt gik som det skulle. Med stort overblik og effektivitet. Opgaven var nok lidt større end D&K havde regnet med, men tilbuddet blev overholdt. Og tilbuddet var absolut billigere end jeg havde regnet med en flytning af denne karakter ville koste. Det var ualmindeligt rare flyttefolk. Ingen diskurteren hvis der skulle ydes lidt ekstra service. Helt igennem en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil absolut anbefale D&K Transport til alle der står i en flyttesituation. Ps! Jeg skal snart have yderligere en flytning, Der er ingen tvivl om at det bliver D&K der får opgaven. Mvh Søren Birkmose der er blevet flyttet fra København N til Stege på Møn
Anders skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Enormt søde og imødekommende unge gutter som arbejdede målrettet og effektivt - og som undervejs orienterede om hvor langt de var i processen - bl.a. ringede de også da de blev forsinket pga. kø på motorvejen, hvad der var rart så man hele tiden havde en status.
pia skrev en bedømmelse af HE Vikaren
for opgaven Privatflytning Nybor…
for opgaven Privatflytning Nybor…
Gik fint og de var vældige søde ........men...... aldrig har vi oplevet så langsomme flyttemænd, trods det vi selv bar en masse ned, så tog det virkelig for mange timer i forhold til hvad der skulle ned og i forhold til hvor kort afstand til nyt sted.
Bedste virksomheder
9.4
nr 3 i kategorien Flyttefirma
nr 3 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Overblikket over Flyttefirma i holbæk og omegn. 

 

Flyttefirma Holbæk - indhent gratis og uforpligtende tilbud på din flytning fra forskellige flyttefirmaer i Holbæk. Klik på et af billederne øverst, og udfyld skemaet. Det tager under 3 minutter. Dernæst bliver du kontaktet direkte med Danmarks billigste og bedste tilbud. Fordelen ved at benytte vores system er, at flere flyttefirmaer i Holbæk og omegn vil byde på din flytning i fri konkurrence. Dermed får du det bedste tilbud på din flytning, og sparer typisk 50%

Kurerkørsel, Shipping, distribution, udlandsflytning og opbevaring i Holbæk

Du kan indhente tilbud på alle slags flytninger, heriblandt kurerkørsel, Shipping af varer, distributionskørsel, udlandsflytning og tilmed opbevaring. Husk at læse brugerbedømmelser fra andre personer som har brugt vores flyttefirmaer i Holbæk og omegn. På den måde kan du lettere danne dig et indtryk af hvilket flyttefirma du vil vælge til at udføre din flytning.

Husk selvfølgelig også selv at bedømme firmaet når du har fået udført flytningen. På den måde hjælper du os med at tilbyde dig en endnu bedre service i fremtiden.

Flyttetilbud.dk ©