Få 3 tilbud fra flyttefirmaer på Fyn Flyttefirma odense og fyn
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 232.578 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Amage…
for opgaven Privatflytning Amage…
Jeg kontaktede Flyttekompagniet med kort varsel omkring en flytning. Trods at de havde travlt oplevede jeg fleksibilitet og vilje til at finde en løsning for mig som fungerede glimrende. Hele flytteprocessen forløb uproblematisk, professionelt og effektivt. Det var meget betryggende at modtage mail med bekræftelse på aftale og opkald da de var på vej ud til mig til selve flytningen. De blev booket til begge flytninger jeg havde slået op herinde, og de gjorde det fantastisk ved begge flytninger.
Charlotte skrev en bedømmelse af Flyttekompagniet
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Ganske glimrende for anden gang. Vi har fået ganske glimrende god service fra Flyttekompagniet til nedpakning, flytning samt afmontering og genmontering af vores større møbler. Det er ikke første gang vi flytter med Flyttekompagniet og præcis som sidste gang, kom de igen både effektive og enormt flinke samt fleksible folk og tog hånd om hele situationen på den bedst mulige måde. Alt dette fik vi til en meget rimelig pris (igen!). Flyttemændene knoklede rigtigt hårdt men igen på en meget venlig måde, og med et smil på læben, så inden vi fik en chance for at se os om, var arbejdet allerede gjort.
Rikke skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Vejle…
for opgaven Privatflytning Vejle…
Trådte til i sidste øjeblik og leverede et super godt stykke arbejde
Søren skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Alt gik som det skulle. Med stort overblik og effektivitet. Opgaven var nok lidt større end D&K havde regnet med, men tilbuddet blev overholdt. Og tilbuddet var absolut billigere end jeg havde regnet med en flytning af denne karakter ville koste. Det var ualmindeligt rare flyttefolk. Ingen diskurteren hvis der skulle ydes lidt ekstra service. Helt igennem en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg vil absolut anbefale D&K Transport til alle der står i en flyttesituation. Ps! Jeg skal snart have yderligere en flytning, Der er ingen tvivl om at det bliver D&K der får opgaven. Mvh Søren Birkmose der er blevet flyttet fra København N til Stege på Møn
Anders skrev en bedømmelse af D&K Transport
for opgaven Privatflytning Nørre…
for opgaven Privatflytning Nørre…
Enormt søde og imødekommende unge gutter som arbejdede målrettet og effektivt - og som undervejs orienterede om hvor langt de var i processen - bl.a. ringede de også da de blev forsinket pga. kø på motorvejen, hvad der var rart så man hele tiden havde en status.
pia skrev en bedømmelse af HE Vikaren
for opgaven Privatflytning Nybor…
for opgaven Privatflytning Nybor…
Gik fint og de var vældige søde ........men...... aldrig har vi oplevet så langsomme flyttemænd, trods det vi selv bar en masse ned, så tog det virkelig for mange timer i forhold til hvad der skulle ned og i forhold til hvor kort afstand til nyt sted.
Bedste virksomheder
9.4
nr 3 i kategorien Flyttefirma
nr 3 i kategorien Flyttefirm…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flyttefirma Fyn  Postnr 5000-5999– find det billigste flyttefirma på Fyn via flyttetilbud.dk

Flyttefirma Fyn; De billigste flyttefirmaer på Fyn er kun få museklik væk. www.flyttetilbud.dk formidler billig flytning over hele Danmark og vores omfattende netværk af flyttefirmaer gør, at konkurrencen er i top, hvilket sikrer dig den bedste pris på din flytning. Efter en kunde har fået udført en flytning, kan kunden skrive en kommentar til forløbet samt afgive karakter til flyttefirmaet. Disse kommentarer har du som bruger mulighed for læse, og dermed få indblik i hvilke flytteforretninger der har de bedste karakterer. Dette bedømmelsessystem er med til at sikre, at kvaliteten af flyttefirmaer er i top.

Se oversigten her : https://www.flyttetilbud.dk/top-firmaer/flyttefirma/5000?topcompany=1&radius=10

Man kan også spare penge ved at vælge et flyttefirma uden for Fyn

Fyn er som bekendt geografisk placeres midt i Danmark. Du har fx flyttefirma Odense, men du kan også få tilbud på flytning Vejle og Flytning Århus. Dermed kører mange transportfirmaer og flyttefirmaer gennem Fyn hver eneste dag. Ofte kan det derfor betale sig for dem, at tage en flytning fra f.eks Nyborg til Middelfart, da de alligevel skal den vej. Det er altså ikke unormalt, at de billigste tilbud kommer fra en flytteforretning placeret uden for Fyn.

Ikke kun flyttefirmaer, også andre transportfirmaer samt opbevaring på Fyn

På Flyttetilbud.dk kan du også hente tilbud på andre former for transport. Herunder shipping, transport af enkelte genstande, flytning til udlandet, distributionskørsel eller opmagasinering/opbevaring på Fyn. Er du interesseret i en billig maler så tryk her. Du kan også få priser på billig gulvafslibning.

Det er hundrede procent gratis at hente tilbud, og alle bud er uforpligtende.

Flyttetilbud.dk ©