Få 3 tilbud på flytning i Frederikssund De bedste og billigste flyttefirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 327.307 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Carmichael skrev en bedømmelse af Kvik Express
for opgaven Privatflytning Glost…
for opgaven Privatflytning Glost…
De kom, de så og de flyttede. Sådan!
Rasmus skrev en bedømmelse af Flytteplus
for opgaven Privatflytning Skørp…
for opgaven Privatflytning Skørp…
Alt gik som aftalt og uden problemer. Fin kommunikation og flinke flyttefolk, der var gode til at passe på vores ting - f.eks. ved at vaske hænder mellem de løftede beskidte udendørsting og andre mere sarte møbler mv.
Dorthe skrev en bedømmelse af Delux Flyt
for opgaven Privatflytning Rungs…
for opgaven Privatflytning Rungs…
Super god service og venlige mennesker.
Emilie skrev en bedømmelse af TDR Denmark
for opgaven Privatflytning Århus…
for opgaven Privatflytning Århus…
I forbindelse med min flytning fra Aarhus til København modtog jeg et tilbud fra TDR Denmark, som jeg tog imod. Aftalen var, at de skulle ankomme i min lejlighed om torsdagen i Aarhus kl. 14, opbevare mine ting på deres lager natten over på Sjælland, og aflevere tingene på adressen i København dagen efter kl. 16. Om torsdagen ringer de kl. 14:30 og siger de først kommer kl. 15. Det ender dog med, at de først er ved mig kl. 17, og det er ikke dem der opdaterer mig i løbet af disse timer, men mig selv der må skrive, hvor de bliver af. Dagen efter sidder jeg på færgen på vej mod København, da de ringer kl. 13 og fortæller mig, at de igen vil være forsinket. Istedet for at komme kl. 16, kan de først komme med mine ting kl. 23. Sammenlagt ender min flytning altså med at være 10 timer forsinket. Oveni dette er det heller ikke sjovt at flytte ind i et lydt lejlighedskompleks med naboer kl. 23-24 om aftenen. Jeg kom først i seng omkring kl. halv to den nat. Da de kl. 24 har overstået flytningen vil de have deres betaling, og jeg siger, at jeg synes et afslag er på sin plads grundet de 10 timers forsinkelse. Derudover har jeg ikke lyst til at betale dem før jeg i fuldt dagslys kan se, om de har passet ordentligt på mine ting. Jeg var nemlig ikke tryg ved dette, da de ikke mødte op i en reel flyttebil, men i en varevogn fra Lej-Et-Lig. Efter flytningen kunne jeg konstatere, at der var lavet mærker i væggen i lejligheden i København, gulvet var ridset flere steder i Aarhus og et arvestykke, et horn fra en sværdfisk, var blevet beskadiget. Jeg gør firmaet opmærksom på dette, understreger jeg kræver et afslag, men jeg får at vide, at det er pure opspind (jeg har billeder og fysiske beviser...), og at en forsinkelse er helt normal. Jeg er helt med på, at der kan opstå forsinkelser, men ikke på 10 timer. Hvis de mener dette er normalt, synes jeg, at de skal gøre opmærksom på dette, når man indgår en aftale. Derudover mener firmaet ikke, at jeg skal have et afslag, da jeg faktisk havde flere ting der skulle flyttes, end jeg havde gjort opmærksom på, og at den reelle pris derfor faktisk var en helt anden. Dette var ikke noget, jeg var opmærksom på, og det var heller ikke et problem, før jeg begyndte at kræve et afslag. Til sidst overførte jeg pengene, da kommunikationen var ubehagelig, jeg konstaterede, at vi ikke var et match, og jeg får at vide, at der ikke findes noget flyttefirma der er et match til mig - jeg har nu haft rigtig gode erfaringer med de sidste tre transportfirmaer, jeg har benyttet mig af. Det eneste gode ved oplevelsen er, at mine ting blev flyttet - tak for det. Det mente firmaet nemlig ikke, at jeg havde sagt. Jeg var nok en smule presset... :-)
Mette skrev en bedømmelse af DL Flyt ApS
for opgaven Flytning af enkelte…
for opgaven Flytning af enkelte…
Hurtigt og nemt God service
Anja skrev en bedømmelse af Belal Transport
for opgaven Privatflytning Odens…
for opgaven Privatflytning Odens…
Virkelig god flytning, meget effektivt og kan virkelig anbefales. Alt i alt en god oplevelse.
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Flyttefirma
nr 1 i kategorien Flyttefirm…
9.6
nr 1 i kategorien Enkelt Transport
nr 1 i kategorien Enkelt Tra…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Flyttefirma Frederikssund

Se en komplet liste med flyttemænd i Frederikssund

Flyttefirma Frederikssund; Slip for besværet med at bruge oceaner af tid på at ringe rundt til forskellige flyttefirmaer. Flyttetilbud.dk finder let et billigt flyttefirma i Frederikssund for dig. Men det behøver ikke nødvendigvis være frederikssund. Du kan f.x. også finde et flyttefirma Fredericia. Vores side formidler dagligt op til 100 transportopgaver, herunder bl.a privatflytning, distributionskørsel, kurerkørsel, shipping og opbevaring i Frederikssund.

Siden er gratis at benytte og ganske uforpligtende. Vælg kategori øverst, og udfyld felterne med dine flytteinformationer. Dernæst får du priser på billig flytningdirekte i din indbakke. Du kan oven i købet læse bedømmelser af firmaerne som byder

Flyttetilbud.dk ©