Få Danmarks bedste priser på billig flytning Indtast opgaven, og modtag 3 tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% på din flytning
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 285.762 andre danskere
hos udvalgte leverandører Nem og sikker betaling med
Nyeste bedømmelser
Søren skrev en bedømmelse af CR Logistik
for opgaven Privatflytning Veste…
for opgaven Privatflytning Veste…
De dik klaret opgaven så fin, men kommunikationen var svær da damen der ringede ikke var særlig god til dansk
Søren skrev en bedømmelse af DL Flyt ApS
for opgaven Privatflytning Veste…
for opgaven Privatflytning Veste…
De dik klaret opgaven så fin, men kommunikationen var svær da damen der ringede ikke var særlig god til dansk
Flemming skrev en bedømmelse af M&J Transport
for opgaven Privatflytning Frede…
for opgaven Privatflytning Frede…
Fin service til en meget rimelig pris, som dog måtte reguleres op undervejs, da vi havde mere gods end beregnet. Men jeg kan anbefale firmaet
Kim skrev en bedømmelse af R&H Flyt og tran…
for opgaven Privatflytning Brønd…
for opgaven Privatflytning Brønd…
De var rigtig effektive og dygtige.
Laila skrev en bedømmelse af Belal Transport
for opgaven Privatflytning Koldi…
for opgaven Privatflytning Koldi…
Det var helt perfekt. De 2 flyttegutter, var superhurtige og effektive. Træmøbler blev wrappet ind i plastic og TV, spejle m.m. blev pakket ind i tæpper. De kunne godt nok slæbe :O P.S. Sukkeret er fundet :)
stine skrev en bedømmelse af HN Transport
for opgaven Privatflytning Bogen…
for opgaven Privatflytning Bogen…
Perfekt flytning. De er omhyggelig, hurtige og hjælpsomme, og meget behagelige og høflige. Den eneste fejl er at jeg skal flytte igen for at nyde perfekt kundeservice på alle måder. Jeg kan kun anbefale at bruge dem til din flytning.
Bedste virksomheder
9.9
nr 1 i kategorien Flyttefirma
nr 1 i kategorien Flyttefirm…
9.7
nr 1 i kategorien Enkelt Transport
nr 1 i kategorien Enkelt Tra…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Flyttetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Billig flytning pris

Billig flytning pris finder du ikke bedre tilbud på end her. Flyttetilbud.dk er en flytteportal som formidler priser på billige flytninger over hele Danmark. Vi har mere end 1.000 flyttefirmaer registreret landet rundt, og vi har dermed også firmaer i dit nærområde som står klar til at give pris på din flytning. Vælg kategori og indtast din flytning, så modtager du priser inden for blot et par timer. Aldrig har det være nemmere at få en billig flytning.

Læs bedømmelser af firmaerne som byder på din flytning

Du kan læse kundeudtalelser og bedømmelser på hver eneste firma som byder, din sikkerhed for en tryg og billig flytning. Vores system er lavet således, at alle brugere har mulighed for at bedømme flyttefirmaet efter udført flytning. På denne måde kan du drage fordel af andre kunders oplevelser med de forskellige firmaer som byder på opgaven, og du kan også selv bedømme når din flytning er overstået. Flyttefirmaer som ved, at kunden har i sinde at bedømme og skrive en anmeldelse, yder altid en højere indsats for at få en god bedømmelse.  Se flyttefirmaernes priser og bedømmelser her.

Vores system er designet således, at flyttefirmaerne konkurrerer om din flytning. Det betyder i sidste ende, at du som forbruger opnår en bedre pris, bedre service og billig flytning, i forhold til hvis du selv ringede rundt til flyttefirmaerne.

Husk også at gøre dig overvejelser angående hvem som skal pakke godset. Ligeledes skal det være aftalt på forhånd, om du selv skal hjælpe til med at pålæsse og aflæsse flyttevognen efter opgaven er overstået.

Hvordan får jeg tilbud og pris på billig flytning?

Du skal starte med at vælge en kategori som passer på din flytning. Dernæst indtaster du alle informationer du har omkring flytningen, og til sidst indtaster du dine kontaktinformationer. Dine kontaktinformationer er nødvendige at have, så vi kan kontakte dig med tilbud på din flytning. Man bliver typisk kontaktet med tilbud inden for få timer. Nogle gange allerede inden for 10 minutter.

Det skal understreges, at alle priser du modtager er 100% uforpligtende. Du er altså ikke tvunget til at acceptere nogen af dem. Servicen er gratis, så det koster ikke noget at hente priser på sin flytning gennem flyttetilbud.dk.

Så tøv ikke, indtast din flytning og find dit flyttefirma allerede i dag. Husk at tilbuddene er helt og aldeles uforpligtende, så du behøver ikke bruge nogle af dem. Vi ønsker dig held og lykke med at finde en billig flytning.

Husk at melde din flytning til det offentlige

Det er vigtigt, at du melder din flytning til det offentlige, senest fem dage efter du er flyttet. Det står nemlig i loven. Du kan gøre det online med din Nem-ID på borger.dk.

I gamle dage gjordes det på posthuset, men i dag er alting digitalt, og det tager ikke mere end 10 minutter. Skal du bruge hjælp, kan du henvende dig fysisk på Borgerservice eller du kan ringe til dem. Flyttetilbud.dk kan desværre ikke være behjælpelige med at melde din flytning til folkeregistret.

Se også vores side om Flyttefirma priser - timepris vs fast pris på flytning

 

Flyttetilbud.dk ©