Danmarks Flyttemand Aps
Danmarks Flyttemand Aps
Ghiath Ghiath

Danmarks Flyttemand Aps

Danmarksflyttemand ApS - DIT flyttefirma
Danmarks Flyttemand Aps

Ghiath Ghiath

Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 37901261. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek
6.2 (7 bedømmelser)
Gammel Køge Landevej 115
2500 Valby
Danmarks Flyttemand ApS er din hjælpende hånd, når du skal have flyttet privat indbo eller erhvervsinventar. Vi tilbyder flytning af indbo i alle størrelser og mængder i hele Danmark. Hvis vi ikke selv har kapaciteten, har vi samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med flere mænd og større biler. Ligesom vi også kan arrangere flytning af gods ud af landet. Alle vores flyttemænd har mangeårig erfaring og ved, hvordan netop dit indbo flyttes hurtigst og mest hensigtsmæssigt.

Hvem er Danmarks Flyttemand
Selvom navnet afspejler en enkelt flyttemand, har vi hele 12 flyttemænd og 9 biler tilknyttet.
Vi hedder Danmarks Flyttemand af to årsager:

Vi flytter i hele Danmark (og faktisk også i udlandet).
Selvom vi flytter i hele landet, agerer vi stadig som din lokale flyttemand. Ham, du hilser på, nede ad gaden. Vi tager kærligt hånd om dit indbo, vi siger ikke nej til en kop kaffe og en snak, og vi rydder altid op efter os, inden vi går.
Skal du flytte fra København til Aarhus eller blot fra Køge til Karlslunde, kan vi hjælpe. Vores udgangspunkt er Valby nær København, men vi kommer over hele landet. Har du behov for at få fragtet ejendele til andre europæiske lande, giver vi også gerne et tilbud, ligesom vi gerne henviser til én af vores samarbejdspartnere, hvis du skal have fragtet gods ud af Europa.

Vores værdier
Flytning er vores levebrød. Hos Danmarks Flyttemand er alle medarbejdere nøje udvalgt, da det er vigtigt for os med en høj standard – både når det kommer til den praktiske del af flytningen, men også i forhold til service og kundekontakt. Derudover får alle medarbejderen en grundig oplæring, inden de starter arbejdet.

Flytning, nedpakning, rengøring og opbevaring
Danmarks Flyttemand er din loyale flyttemand – men vi er så meget mere end det. En flytning indebærer en hel række andre praktiske ting end udelukkende at flytte inventaret. Det kræver nedpakning, rengøring, klargøring og måske midlertidig opbevaring. Vi tilbyder det hele, så det er op til dig at vælge netop dét, du har brug for. Flyttekasser af høj kvalitet kan du også leje eller købe gennem os.
Vi opkøber også dødsboer.

Hos os kender du prisen på forhånd
Mange flyttefirmaer vil se indboet, møblet eller inventaret for at give en pris. Det kræver et møde, der tager unødigt af din tid. Vi har udviklet en prisberegner, hvor du kan få en estimeret pris på enkelte ting eller samlede indbo. På den måde ved du på forhånd, hvilket prisleje, du kan regne med. Det, synes vi, giver mening. Finder du prisen rimelig – og det gør du formentlig – kan du kontakte os, og vi kan tage derfra lave en aftale og give et endeligt tilbud.

Se mindre

Vibeke Rønn Simonsen
Givet for opgaven:
Privatflytning
3.0
02-01-2015
Vibeke Rønn Simonsen Givet for opgaven:
Privatflytning
Ida Tetzlaff
Givet for opgaven:
Privatflytning
3.0
01-12-2014
Ida Tetzlaff Givet for opgaven:
Privatflytning
Andreaz Poulsen
Givet for opgaven:
Enkelt transport
1.0
19-11-2014
Jeg kan desværre ikke anbefale dette flyttefirma.

Fik et tilbud på 1600 kr. for 2 timers arbejde, hvilket skulle være rigeligt til at flytte et almindeligt klaver ned fra 2. sal, køre det en halv time og bære det ned i en kælder.

Flytningen gik planmæssigt og regningen blev betalt. Aftale om betalingsmetode var ej klargjort, men jeg (fik lov til) at betale via netbank og fik af vide, at jeg så også skulle betale med det samme. Ok, så.

2 dage senere fik jeg en ekstra regning på 950 kr. Forklaringen var, at de havde brugt sammenlagt 2 timer og ca. 23 minutter, hvilket udløste betaling for en hel ekstra time. Skønt indsigelser, fastholdt de deres krav.

Dermed blev regningen på 2550 kr! 54% mere end forventet. Årsag: De var over en time om at få et klaver ned fra 2. sal! Ikke i orden med ekstraregningen du Danmarks Flyttemand Aps.

Hilsen A. C. Poulsen
Andreaz Poulsen Givet for opgaven:
Enkelt transport
Terkel Nørlund
Givet for opgaven:
Privatflytning
4.0
08-09-2014
Terkel Nørlund Givet for opgaven:
Privatflytning
kathrine Hansen
Givet for opgaven:
Privatflytning
4.0
28-02-2014
Lidt svært at vurdere flytningen endnu, da den ikke er sket endnu.. Men meget god telefonisk service og stor imødekommenhed.
kathrine Hansen Givet for opgaven:
Privatflytning
Susanne
Verificeret
2
06-11-2018
Susanne
Verificeret

Flytning fra lejlighed i Hvidovre til samme i Glostrup.

Flyttefolkene kom 3 kvarter for sent ifølge det tilbud jeg fik. De havde kørt til tilflytningsadressen i stedet for fraflytningsadressen. Folkene var urimeligt langsomme især i starten. De holdt mange rygepauser undervejs. De virkede ikke særligt velkoordinerede mht pakning af vognen, hvilket bevirkede at da vi stod om eftermiddagen og var parat til kørsel med anden kørsel, kunne de ikke have det hele med. Det betyder at vi nu må kæmpe med at få fyldt disse ting i vores egne små grønne biler. De holdt frokostpause midt i det hele, hvilket vel er rimeligt nok, hvis de blot havde informeret os om det, idet vi sad og ventede meget lang tid på at de kom tilbage efter første kørsel.De trak så en halv time fra den samlede tid, som viste sig at blive 3 timer længere end det oprindelige tilbud. Jeg mener at vi mindst er blevet snydt for en halv time, eller mere før alle de rygepauser de holdt. Prisen endte med at blive 4000 kr dyrere end beregnet. Aldeles ikke i orden. Vi er både vrede, skuffede og frustretede. GODT DET ER OVERSTÅET. 😞😱
Caroline
Verificeret
5
27-10-2018
Caroline
Verificeret

Flytning af 2 værelses lejlighed

Min flytning fra en lejlighed på 5. sal til en lejlighed på 6. sal gik nemt og hurtigt. Flyttemændene var effektive og klarede flytningen uden det mindste problem. En klar anbefaling herfra!

Verificeringer

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 37901261. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek

Kategorier

nummer 53 i kategorien Enkelt Transport
nummer 100 i kategorien Flyttefirma
nummer 53 i kategorien Fragt
nummer 43 i kategorien Hestetransport
nummer 49 i kategorien Opmagasinering

Åbningstider

Mandag DØGNÅBENT
Tirsdag DØGNÅBENT
Onsdag DØGNÅBENT
Torsdag DØGNÅBENT
Fredag DØGNÅBENT
Lørdag DØGNÅBENT
Søndag DØGNÅBENT
Gammel Køge Landevej 115, 2500 Valby, Denmark

Flyttetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Flyttetilbud.dk ©