Bennerman.dk
Bennerman.dk
Allan

Bennerman.dk

Bennerman - Ham Kender Man
Aktiv for nyligt
Bennerman.dk

Allan

Håndværkervej 25
4160 Herlufmagle
Aktiv for nyligt
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 13584486. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk
8.8 (8 bedømmelser)
Håndværkervej 25
4160 Herlufmagle
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
09-07-2019
Perfekt flytning, pris, tid, ALT som aftalt. Kan varmt anbefale Bennerman
Bo Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
4
22-10-2018
Ja, opgaven er udført. Jeg vil gerne lige sige at vi fik en pris og da opgaven var færdig steg det lige 1700 kr.

Efter at blive overfuset i tlf. slap vi med ekstra 1200. kr. Det blev dyrere end de 800 kr. han ellers tog i timen.

Han kom vist fra Herlufmagle. Det skal lige tilføjes at han ringede om aftenen og undskyldte sin opførsel i tlf.

De unge knægte der flyttede var venlige nok.
margit Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
4
04-09-2014
heidi Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
23-05-2014
Jeg har endnu ikke flyttet med Bennerman, det sker på tirsdag, men har indtil videre fået et rigtig godt tilbud, en fantastisk rådgivning. Jeg ser frem til flytningen :-)

Besvarelse fra Bennerman.dk

Mange tak for den fine anmeldelse
Birgitte Givet for opgaven:
Privatflytning

Besvarelse fra Bennerman.dk

Mange tak for den fine anmeldelse
Givet for opgaven:
Privatflytning
5
17-01-2014
Dygtige og flinke folk. Meget omhyggelige med ikke at skade tingene. God pris.
Olaf Givet for opgaven:
Privatflytning
Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
5
26-10-2012
God service, hurtig ekspedition, hurtige tilbagemeldinger og aftaler der holder!
kim Givet for opgaven:
Flytning af enkelte møbler/hvidevarer
Jette
Givet for opgaven:
Privatflytning
Ikke bedømt endnu
Verificeret
1
Marie Schultz Gravesen
09-09-2021
Verificeret

Flytning fra London til København

Afpresning og truende adfærd

Jeg har haft den frygteligste oplevelse hos Allan Bennerman ifm. en flytning fra London til København d. 28/8 – 30/8. Udover at kontakten er sporadisk pr mail og nogle af sætningerne næsten er uforståelige, så var det den egentlige oplevelse med ham (Allan) der var rystende.
Som det fremgår af alle mails, reserverer man først plads i deres lastvogn. På den givne dag, vil der komme en chauffør og måle op og veje ting og man læsser derefter ting op. Dernæst (på dagen) vil chaufføren give en pris, som man betaler inden leverancen er ved ankomstadressen. Da chaufføren ankommer hos mig i London, er det tydeligt, at han er under oplæring. Han er så ny i jobbet, at han ikke ved hvad 1 kubikmeter er – da mine matematiske evner ikke er særlig skarpe, bliver jeg selv i tvivl – men han overbeviser mig om, at han vil konferere med Allan mhp. at lave en pris. Da jeg jo er kunden og de er sælgerne, går jeg ud fra, at de har styr på det. Senere på dagen har jeg sms-korrespondance med Allan Bennerman og aftaler en pris med ham, der lyder på 2400 kroner. Disse penge bliver overført i overensstemmelse med kontrakten inden leveringsdagen – altså d. 29/8.
Min leverance står til at skulle leveres 11.30-12.30 i København d. 30/8. Pludselig har de ændret leveringstidspunktet til 10.30 (dette sker ca. 9.30). Jeg skynder mig hen til den aftalte adresse og bliver mødt af den mest fjendtlige behandling jeg længe har oplevet.
Han forklarer mig, at mit gods fylder for meget i lastrummet, da vi ikke har stablet det. Det anerkender jeg, og forklarer, at jeg har været i korrespondance med ham selv, og at chaufføren (der desuden er tilstede) har vejledt mig til at fylde lastrummet på denne måde. Derfor argumenterer jeg for, at det ikke kan være ’mit problem’, da det er dem der har personer under oplæring. Allan Bennerman kræver flere penge og ellers truer han med, at han ikke vil give mig mine ting. Han har bemærkelsesværdig højrystet og fjendtlig tone, fra det øjeblik, han træder ud af lastvogen. Han råber ad mig og min gamle mor, der kommer for at hjælpe. Han truer mig og stiller sig i vejen for mig, da jeg prøver at hente mine ting. Han truer med at trække pengene fra hans chaufførs løn. På et tidspunkt går han sågar over til mine ting og begynder at rykke frem og tilbage på dem. Jeg advarer ham og siger, at der er glas og tallerkener, som let kan gå i stykker, hvortil han svarer ’det er ikke mit problem’. Min mor og jeg prøver flere gange at forklare, at der er kontraktbrud, hvis han pludseligt kræver flere penge. Og at det ikke er vores ansvar, at en af hans ansatte har begået en fejl. Desuden, har jeg personligt aftalt et beløb med ham og det derfor må være dét, der er gældende. Han råber og skriger ad os og ender med at blive så truende, at jeg føler mig nødsaget til at overføre et beløb på lige over 1000 kroner til ham. Derfra vil han gerne lade mig ind i lastrummet for at hente mine ting. Ikke nok med, at der er kontraktbrud og hans behandling af hans kunder (mig) er fuldstændig grotesk, truer han også sine ansatte, som tydeligvis ikke er blevet oplært ordentlig af ham selv. Den stakkels chauffør er blevet sendt fra Danmark til England uden at vide, hvad 1 kubikmeter er. Jeg er rystet og reelt bekymret for andre, der handler med ham – eller hans ansatte for den sags skyld. Gør jer selv den tjeneste, aldrig, at lave en handel med Allan Bennerman. Det er forrykt købmandsskab. Jeg ved, at mange af jer, har haft gode oplevelser med ham. Men dette her er det værste, jeg nogensinde har været udsat for.
Verificeret
5
Alexander Wind
23-09-2018
Verificeret

Flytning til England

Benyttede mig af Bennerman i forbindelse med flytning til England. Alle aftaler overholdt, god service og fair pris. Kan kun anbefales. Tusind tak.

Verificeringer

CVR 13584486. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 13584486. Du kan tjekke nummeret på cvr.dk

Kategorier

nummer 105 i kategorien Enkelt Transport
nummer 152 i kategorien Flyttefirma
nummer 105 i kategorien Fragt
nummer 192 i kategorien Hestetransport
nummer 168 i kategorien Klaverflytning
nummer 117 i kategorien Shipping
Håndværkervej 25, 4160 Herlufmagle, Denmark

Flyttetilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.