Hjælp til brugere

Din Opgave

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter modtager du ikke flere tilbud på opgaven.

Hvis du vil lukke opgaven fordi du har valgt et firma, skal du klikke på "Vælg Firma" ud for det pågældende flyttefirma. Herefter bliver opgaven lukket.

Ja. Du logger ind på opgaven, og fjerner fluebenet i feltet "SMS".

Du skal logge ind for at se de flyttefirmaer som har budt på din opgave. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her.

Når du er logget ind, skal du klikke på din opgave, og her kan du så se en liste over de flyttemænd og flyttefirmaer som har budt på opgaven, sendt prisoverslag, eller blot skrevet til dig via systemet.

Valg af leverandør

Du bestemmer helt selv hvem (eller hvilke) firmaer du vil vælge. Vi anbefaler, at du træffer dit valg udfra flyttefirmaets bedømmelser i systemet. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af flyttetilbud.dk, og de fungerer dermed som uafhængige referencer til de pågældende flyttemænd.

På flyttemandens individuelle profilside, kan du også se informationer om deres forsikringsforhold, medlemskaber i brancheorganisationer og meget mere. Disse informationer kan ligeledes hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej. Alle tilbud er uforpligtende.

Log ind og gå til firmaoversigten for den pågældende opgave. Her finder du en grøn knap, hvorpå der står "Vælg Firma", ud for hvert firma som har budt.

Bedømmelser

Du kan se flyttefirmaernes bedømmelser når du er logget ind. I oversigten over de flyttemænd som har vist interesse for din opgave, kan du se den gennemsnitlige karakter for hvert enkelt flyttefirma (1-5 stjerner).

Ved at klikke på et specifikt flyttefirma, kan du se samtlige bedømmelser som det flyttefirma har fået, og du kan se kundernes kommentarer til de bedømmelser, som de har afgivet.

Før du kan bedømme flyttefirmaer, skal du logge ind og vælge flyttefirma gennem hjemmesiden. Dette gør du ved at trykke på "Vælg firma". Herefter ser du knappen ”Bedøm Firma”. Bemærk, du kan kun bedømme det firma du vælger til at udføre opgaven.

Ja, log ind og tryk på ”Support”. Her kan du skrive til os og fortælle hvad du gerne vil ændre.

Dine personlige oplysninger

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver krypteret og lagret på en privat server. Ingen flyttefirmaer får adgang til dine personlige oplysninger, medmindre du aktivt vælger det. Ved personlige oplysninger forstås: Navn, tlf-nr, e-mail.

Dit brugernavn er ganske enkelt din email-adresse. Din adgangskode kan du nulstille ved at klikke her: Glemt Adgangskode.

Flyttetilbud.dk ©